dilluns, 16 de març del 2015

Concurs de la UOC: 750 € de premi

Amb motiu del 15è aniversari dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC, aquesta universitat privada convoca un concurs de fotografia i vídeo, obert a qualsevol persona, dotat amb dos premis de 750 euros (un per cada modalitat).
 

Les obres han de reflectir la transformació que aquests sectors han experimentat, el canvi i evolució professional en l’àmbit de la informació i la comunicació des de l’any 1999. Hi ha temps per presentar-s'hi fins el 27 de març de 2015. Les bases completes es troben a partir d'aquesta pàgina: http://premium.easypromosapp.com/promotions/29791. Les obres que s'hi presenten es troben disponibles en línia, perquè una part del procés de selecció comptarà amb la participació popular.

Heus ací una altra iniciativa que aconseguirà promocionar la professió de bibliotecari i els estudis que hi condueixen: el grau d'Informació i Documentació. Amb el mateix objectiu, la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona va convocar fa uns dies, per tercera vegada, el Premi de Recerca de Batxillerat en l'àmbit de la Informació i Documentació, tal com ja vam informar en aquest mateix blog.

Aviat començarà el període en què els estudiants de batxillerat triaran entre més de 600 opcions de graus universitaris (17 més que el curs passat!). Felicitem la UOC pel seu aniversari i li desitgem tota classe d'èxits i encenem espelmes a sant Benet, santa Rita i santa Tecla perquè se'n recordin de nosaltres...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada