dimecres, 29 d’abril del 2015

Més vídeos de promoció del grau d'Informació i Documentació

De tant en tant ens fem ressò d'activitats de promoció del grau que porten a terme altres universitats. Avui ens referim a un vídeo de promoció del grau d'Informació i Documentació que han realitzat a la Universidad Carlos III de Madrid. És un producte elaborat amb una bona qualitat tècnica, de caire clàssic, sense concessions a estètiques o continguts trencadors. La durada total és breu, per facilitar-ne la visualització: 2:40 minuts.


La nostra Facultat també va produir –ara fa cosa d'un any– un vídeo promocional, del qual vam parlar en una entrada anterior. El vídeo de la Carlos III comença amb el testimoni de tres professionals d'àmbits laborals diferents: del centre de documentació de TVE –amb imatges del dipòsit de cintes–, de l'arxiu la Universitat i de la biblioteca universitària de la mateixa Carlos III. I, per acabar, uns missatges engrescadors d'alumnes i d'una professora.

Avui en dia el vídeo és un mitjà molt adient per fer arribar un missatge als destinataris potencials. I cada vegada augmenta el nombre de persones que l'utilitzen com a tipus de font d'informació per resoldre dubtes, de manera que s'ha convertit en una eina molt eficaç per a la difusió. La veritat és que ja es troben ben fàcilment a la xarxa vídeos relacionats amb la professió de bibliotecari i amb els estudis que hi condueixen. Des de la sèrie de 18 testimonis breus d'exalumnes, del «Canal professional», fins al portal d'UBTV, on hi ha actualment 45 vídeos relacionats amb la Facultat (on hi són inclosos diversos elaborats des del grau de Comunicació Audiovisual).

Per acabar, encara un altre vídeo que «acaba de sortir del forn», relacionat amb casa nostra: es tracta d'un que promociona la biblioteca de la Facultat, que detalla els serveis i l'organització general. Aquí el veureu:
http://diposit.ub.edu/dspace/handle/2445/65180

Fins la propera!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada