dilluns, 7 de setembre del 2015

Un candidat bibliotecari a les pròximes eleccions

Com ja comença a ser costum en aquest blog, davant d'una convocatòria electoral tractem de descobrir candidats bibliotecaris que es presentin en alguna llista. No sé si un món governat per bibliotecaris seria millor... però segurament estaria més ben ordenat!

Les darreres eleccions municipals, del maig de 2015, oferiren uns resultat molt amplis en aquest sentit, ja que s'identificaren –amb l'ajuda d'alguns lectors del blog– 39 candidats, dels quals 16 van resultar escollits pel poble i són actualment alcaldes o regidors municipals.

El proper 27 de setembre de 2015 els catalans som cridats a votar els nostres representants al Parlament de Catalunya. Les candidatures per les quatre províncies catalanes es poden consultar al DOGC.
Foto d'Enric Pineda, presa de la seva pàgina web
Hem fet una ullada a les diferents llistes de partits i coalicions, i tan sols hem identificat un bibliotecari. És un nom que ja hem vist en altres ocasions anteriors, naturalment sempre en la mateixa candidatura. Es tracta d'Enric Pineda Traïd, que va de cap de llista per Girona pel partit Pirates de Catalunya "Per decidir-ho tot". Aquí podreu llegir una entrevista que li van fer fa poc.

Això no vol dir que hi pugui haver altres bibliotecaris candidats, però no els hem sabut reconèixer. Si algú en troba més i ens ho diu, corregirem aquesta entrada.

Molta sort!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada