dilluns, 19 d’octubre del 2015

El grau d’Informació i Documentació, ensenyament que permet l’ocupació

El programa de televisió Aquí hay trabajo, que s’emet de dilluns a divendres a les 9.30 h per La 2, va dedicar part de l’edició del passat 21 de setembre de 2015 a presentar el grau d’Informació i Documentació.



El programa és dedicat a la gent que busca feina: informa d'ofertes laborals tant públiques com privades, dóna consells als emprenedors, presenta notícies d’actualitat, etc. En el petit reportatge dedicat al nostre grau, realitzat per Yolanda Huerta Gauli, que va del minut 6:03 al 10:15, la protagonista, Bárbara, una estudiant del darrer curs del grau, visita l’Arxiu Municipal de Alcalá de Henares i la Biblioteca Municipal de Arroyomolinos. Els responsables d'aquestes unitats li expliquen per sobre les funcions i les feines respectives que duen a terme quotidianament.

Si us dic la veritat, el vídeo no m’ha semblat molt innovador quant a contingut ni pesentació; però no deixa de ser una petita aportació a la divulgació de la nostra professió entre públic que en principi està buscant feina. Per tant, no ens queda més que felicitar La 2 per aquesta iniciativa i posar-nos a la seva disposició per al que necessiti sempre que vulgui tornar sobre el tema.

Aquí podreu veure el programa.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada