dimarts, 20 de novembre del 2012

300 missatges, 30.000 visites

Aquest que esteu llegint és el missatge número 300 d’aquest bloc. El nombre de visites comptabilitzades des del seu començament s’apropa a les 31.000, cosa que significa una mitjana de poc més de 100 visites per entrada, i això m’ha semblat motiu d'agraïment i de celebració.


L'entrada que ha rebut més visites va publicar-se el 9 de febrer de 2012: «La carrera de bibliotecari a La Riera (serial de TV3)» i la següent, del «Biblioteca pública: menys tasques tècniques i més relacions públiques».El nombre total de comentaris rebuts ha estat, fins ara, de 203. A tots els agraeixo una altra vegada la seva participació, i animo a tots els lectors a deixar l’opinió en allò que creguin convenient.

Els lectors habituals d'aquest bloc hauran notat una disminució en el ritme de publicació d'entrades des de fa un temps. Cal dir, en relació a això, una novetat molt interessant, que sens dubte ha d'interessar els seguidors d'aquest bloc.

El Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes va obrir, el passat 16 de juliol un bloc amb una temàtica molt pròxima al nostre. Des d'aquí recomano vivament que en feu un seguiment si esteu interessats en els temes relacionats amb la professió.


Observatori professional: http://www.cobdc.net/observatori/, un nou canal de comunicació, que vol deixar constància dels fets principals que s'esdevenen en la nostra professió. Les entrades s'agrupen en aquestes categories: Emprenedoria, Mercat laboral, Oportunitats de feina, Perfils professionals i Visibilitat.

Tot i que s’han sentit algunes veus crítiques enfront de determinades actuacions de l’actual Junta, cosa legítima i esperable en un col·lectiu que ja comença a ser gran, no hi ha dubte que darrerament el nostre Col·legi ha dut a terme –o ha reforçat– diverses accions en favor dels bibliotecaris. I des de l’òptica d’aquest bloc, que va néixer per defensar i promoure la figura i la visibilitat dels bibliotecaris, voldria destacar:
Seguim...

3 comentaris :

  1. +1! jo et tinc a l'rss i no m'en perdo ni una, felicitats!

    ResponElimina
  2. Bona tarda Amadeu!

    Vaig ser alumna teva ja fa uns quants anys i encara que no faig comentaris et vaig seguint discretament...vaig ser jo la que li va comentar a l'Enric Vilagrosa que el teu bloc havia quedat finalista en altre categoria als Premis Blocs Catalunya... Moltes felicitats!! i endavant amb el bloc!:-)

    ResponElimina
  3. Jordi, Estefania,

    Moltes gràcies pel vostre seguiment i ànims!

    ResponElimina