dimarts, 4 de desembre del 2012

Ecos de la taula rodona del Col·legi sobre perfils professionals

Fa ja dos mesos (el 27 de setembre de 2012) es va celebrar, tal com ja havia anunciat en aquest bloc, una taula rodona sobre perfils professionals, organitzada pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya.

Aspecte de la sala. Fotografia del Col·legi, disponible a Flickr
Malauradament no vaig poder assistir a la trobada, tal com hauria estat el meu desig, perquè en aquella hora tenia classe. Tot i no poder-ne parlar en primera persona, tinc ganes de deixar-ne un comentari i de recollir algunes de les idees que s’hi van exposar, ja que la matèria del debat és un dels temes principals d’aquest bloc. Per sort, disposem del vídeo de la sessió, de dues hores de durada, que es troba disponible en l'enllaç que menciono més avall.

Cal dir que l’assistència a l’acte fou nombrosa i molt participativa. Una part de les intervencions varen ser crítiques amb l’actuació del Col·legi en relació a la convocatòria per cobrir la plaça de la Direcció de la Biblioteca de Catalunya.

Està disponible a Storify la recopilació de piulades que va provocar aquest interessant debat. Ho trobareu ací:
http://storify.com/cobdc/bibliotecaris-documentalistes-perfils-professional?awesm=sfy.co_n9hQ&utm_content=storify-pingback&utm_campaign=&utm_source=t.co&utm_medium=sfy.co-twitter

I aquí una crònica, al bloc de l'Observatori Professional del Col·legi, a càrrec de Yolanda Vinyals:
http://www.cobdc.net/observatori/mercat-laboral/professio-i-perfils-professionals-una-ressenya-sobre-la-taula-rodona-del-cobdc/

En aquesta entrada hi ha disponible el vídeo de la sessió, de dues hores de durada, on qui hi estigui molt interessat podrà veure i escoltar totes les intervencions.




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada