dilluns, 30 de setembre del 2013

Jornades a Salamanca sobre mercat laboral en l’àmbit dels arxius


Els propers 10 i 11 d’octubre de 2013 tindran lloc a Salamanca unes jornades organitzatdes per l’Asociación de Archiveros de Castilla y León (ACAL) que tractaran sobre noves possibilitats laborals en l’àmbit de la gestió documental i els arxius. Van adreçades a estudiants i a joves professionals dels arxius.

Dijous 10, «TransparencyLAB»: dues conferències sobre la importància i repercussions laborals de la transparència informativa de les administracions i el moviment de dades obertes, i una taula rodona en què es presentaran diverses experiències.

Divendres 11, «ArchiLAB», enfocada a examinar noves oportunitats de treball. Amb el mateix esquema: dues xerrades inicials (sobre nous perfils professionals i sobre la gestió documental a l’Administració) i una taula de debat amb la presència de professionals d’aquest sector que han creat la seva pròpia empresa.

Per a més informació:  http://archilab.acal.es/

No és fàcil que hi puguem assistir a causa de les classes; esperem que a posteriori publiquin a la xarxa algun material que sigui d'interès.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada