dijous, 12 de setembre del 2013

Setmana del Llibre en Català i Escola de Llibreria


Com cada any, ha tornat a Barcelona la gran fira del llibre en català, l'oportunitat de fullejar una bona part de l'oferta bibliogràfica en la nostra llengua, de comprar els exemplars que ens facin peça i també de contactar amb llibreters i editors de cara a possibles negocis... Estem parlant, com és evident, de la Setmana del Llibre en Català.


Com l'any passat, l'Escola de Llibreria, la plataforma formativa creada pel Gremi de Llibreters de Catalunya i la Universitat de Barcelona (a través de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació) farà la sessió inaugural del curs en el marc de la Setmana.

L'acte tindrà lloc demà divendres, 13 de setembre de 2013, a les 17 hores, a la sala d'actes del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya. Tindrem ocasió d'escoltar el conseller de Cultura de la Generalitat (Ferran Mascarell), el president del Gremi de Llibreters (Antoni Daura) i la vicedegana de la Facultat (Mònica Baró). I la nova directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, ens delectarà amb la conferència «El cànon literari bàsic que hauria de tenir una llibreria».

L'acte és obert a tothom que ho desitgi.

Setmana del Llibre en Català: http://www.lasetmana.cat/
Escola de Llibreria: http://www.ub.edu/biblio/edl
Blog de l'Escola de Llibreria: http://bd.ub.edu/edl/
Gremi de Llibreters de Catalunya: http://www.gremidellibreters.cat/


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada