dijous, 13 de desembre del 2012

Beques RedEmprendia per a nous emprenedors

Aquesta entrada va destinada als estudiants de cursos avançats del grau, a estudiants de màster o doctorat i a exalumnes en general, que tinguin idees d'aplicacions, projectes o propostes amb un component tecnològic, que puguin esdevenir realitzables com a empresa.


L'entitat anomenada RedEmprendia (Red Universitaria Iberoamericana de Incubación de Empresas) ha convocat, com en anys anteriors, el «Programa RedEmprendia nuevos emprendedores: aprendiendo a emprender».

Va adreçat a persones emprenedores que tinguin pensat transformar el seu projecte en empresa. Els guanyadors portaran a terme una estada formativa d'entre 2 i 3 mesos en alguna empresa ja consolidada situada en un altre país, entre febrer i octubre de 2013.

El termini per optar-hi acaba el 21 de desembre de 2012! O sigui que si ens interessa, ens hem d'afanyar.

Les sol·licituds s'han de fer arribar per mitjà de la pàgina web del programa, que esmento més avall; però serà revisada i validada per cada universitat d'on se sigui estudiant o exestudiant.

En el cas de la Universitat de Barcelona, la persona de contacte és Ignasi Heras (http://es.linkedin.com/in/iheras) del Parc Científic. A ell li podeu fer arribar qualsevol dubte, si és el cas. Aquest és el seu correu electrònic: iheras[arrova]pcb.ub.cat

Per a més detalls del programa i accés al formulari de participació, vegeu:
http://www.redemprendia.org/servicios/nuevos-emprendedores-aprendiendo-a-emprender/%28id%29/2201

1 comentari :

  1. A la passada edició vam tenir participants que van anar a Brasil a fer una estada no van desenvolupar el seu projecte. Aquest any tenim ara per ara dos candidats, un per a Colòmbia i l'altre a Brasil de nou.

    Emprendors universitaris, manifesteu-vos i animeu-vos a participar!!

    Ignasi Heras

    ResponElimina