dimarts, 22 de gener del 2013

Premis de la Fundació Príncep de Girona

El proper 28 de gener de 2013 acaba el termini per presentar-se als Premis de la Fundació Príncep de Girona, que volen distingir joves que hagin destacat per la seva capacitat emprenedora amb projectes innovadors.


Per presentar-s'hi cal tenir entre 16 i 35 anys. Copio de la seva pàgina web: «La FPdGi convoca els Premis Fundació Príncep de Girona 2013 amb la voluntat de promoure i fomentar la iniciativa i l’esforç, la recerca científica i la creativitat artística, la solidaritat i el desenvolupament del talent de joves emprenedors i innovadors que demostren inquietud per construir un món més just en un entorn globalitzat i que tenen la capacitat d’assumir riscos i la motivació necessàries per induir canvis en la societat.»

En total són quatre premis per a joves:
  • Social: per a joves emprenedors socials amb projectes que fomentin la integració de grups marginats o en risc d’exclusió.
  • Recerca científica: per a joves científics (inclosos els que treballin en el camp de les ciències humanes i socials) amb experiències o projectes de recerca que destaquin en la seva disciplina, que siguin emprenedors i innovadors i que ofereixin un potencial elevat de desenvolupament futur.
  • Arts i lletres: per a joves amb un talent i una obra prometedors en qualsevol disciplina de les arts i les lletres i que serveixin d’exemple i inspiració per a altres joves.
  • Empresa: per a joves amb iniciativa emprenedora en l’execució d’un projecte d’empresa original i viable.
Des de la pàgina web següent veureu les bases completes, el formulari per presentar les candidatures, uns vídeos breus amb els premiats d'altres anys, i altres informacions relacionades amb la Fundació: http://ca.fpdgi.org/projectes/emprenedoria/premis-fpdgi/

D'aquesta fundació vaig parlar ja fa un temps en aquest bloc: per comentar un estudi seriós que ells van promoure sobre la iniciativa emprenedora a Espanya (especialment entre els joves).

Crec que la tasca que du a terme aquesta entitat és lloable: potenciar la innovació i les iniciatives personals, posant en valor el talent que sens dubte és present en molts joves, que són els que han de tirar endavant el país...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada