divendres, 4 d’octubre del 2013

Concurs de vídeos per promocionar el grau



La Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB ens ha sorprès agradablement amb una nova iniciativa per augmentar la visibilitat del grau d'Informació i Documentació entre la societat. Ha convocat un concurs de vídeos promocionals, dotat amb 500 euros.

Si el curs passat fou el premi per a un treball de recerca de batxillerat relacionat amb el nostre camp de coneixement (activitat organitzada conjuntament amb el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes), en aquesta ocasió ens decantem pel format audiovisual.

Hi poden participar únicament estudiants de la Facultat, que poden presentar les seves propostes fins el 13 de gener de 2014. El vídeo guanyador serà utilitzat com a eina propagandística del grau i de la Facultat.

No hi ha dubte que avui en dia la imatge pot tenir un impacte molt més gran que el text, de manera que felicitem des d'aquí la Facultat i animem a tots els estudiants que hi participin. Des d'aquesta pàgina hi ha accés a la informació completa: http://bd.ub.edu/noticies/concurs-de-curts

Sobre l'ús dels vídeos com a eina divulgativa de la nostra professió i dels nostres estudis, ja n'hem parlat anteriorment en aquest blog. Si voleu fer una repassada a les entrades, les veureu aquí: http://bib-doc.blogspot.com.es/search/label/v%C3%ADdeos

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada