dilluns, 4 d’agost del 2014

Imagine aude: foment de l'emprenedoria a la UB

Els propers 12, 13 i 14 de setembre de 2014 (el cap de setmana abans que comencin les classes del proper curs) la Universitat de Barcelona (UB) organitza una activitat de promoció de l'emprenedoria: el Campus d'Estiu Professional Imagine Aude. Tindrà lloc al Complex Educatiu de Tarragona, un espai residencial situat a prop de la platja de la Pineda, tocant al port de Tarragona.


Hi poden participar tant estudiants actuals com també ja titulats. El programa inclou una xerrada inaugural i diverses activitats pràctiques per formar grups de treball i elaborar preprojectes creatius i innovadors que puguin desembocar en projectes que permetin l'ocupació.

Per participar-hi no cal comptar d'antuvi amb una idea o projecte mig desenvolupat. S'hi pot acudir «en blanc», si bé sí que és recomanable anar-hi amb una actitud oberta i participativa, per col·laborar –cadascú amb la formació i les competències que tingui– en pro d'algun projecte que sorgeixi col·lectivament.

Un cop s'acabi aquest campus, i fins al novembre de 2014, hi haurà tutories per a tothom qui desitgi aprofundir el desenvolupament del seu projecte.

La inscripció –amb places limitades– té un cost de 100 euros, que inclou els àpats dels tres dies, l'allotjament (en la residència abans esmentada) i el desplaçament des de Barcelona, en autocar (sortida i arribada de la plaça de Catalunya).

Per a més detalls, consulteu aquesta pàgina web: http://www.ub.edu/imagineaude/campus.html

Aquesta no és pas la primera vegada que en aquest blog parlem d'activitats per fomentar l'emprenedoria organitzades per la UB. L'anterior va ser referenciada en aquesta entrada, del maig de 2013: http://bib-doc.blogspot.com.es/2013/05/taller-sobre-emprenedoria-la-ub.html

Són oportunitats que val la pena tenir en compte seriosament. Des d'aquest blog sempre hem fomentat l'emprenedoria com una via possible per a la inserció laboral. Activitats com aquesta resulten molt estimulants i ens poden ajudar a veure clar si tenim aptituds per iniciar una vida laboral pel nostre compte o no. No hi perdem res.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada