dijous, 5 de juliol de 2012

Un parell de concursos d’idees

Ara que, com aquell qui diu, ja s’ha acabat el curs, pot ser un bon moment per als «bibliotecaris emprenedors» que vulguin intentar concretar alguna idea que pugui ser portada a la pràctica relacionada amb la gestió de la informació o qualsevol altra orientació que els nostres estudis ens hagin permès d'imaginar.

I què millor per provar si una idea té possibilitats de materialitzar-se en projecte que presentar-la a un concurs d’idees. Avui presentem dues convocatòries actualment obertes, que podrien ben bé ésser aprofitades.


El primer concurs s’anomena «Premio de la Idea a la Acción», i és convocat per RedEmprendia, una xarxa d’universitats d’Iberoamèrica, a la qual pertany la Universitat de Barcelona, i que compta amb el suport de Banc Santander.

La presentació del concurs diu això: «El concurso tiene por objeto la generación de ideas orientadas al emprendimiento con características innovadoras y que muestren potencial de desarrollo comercial como negocio. Este concurso evaluará y valorará asimismo, de modo relevante, el perfil y forma en que el/la o los/las emprendedores/as que presenten una idea sean capaces de defenderla ante el público, eventuales inversores y posibles socios para su desarrollo comercial.»

Hi haurà tres premis de 3.000 euros cadascun. El termini per presentar-s’hi acaba el 31 d’agost de 2012.  Aquí trobareu les bases senceres: http://redemprendia.es/spin-2012/premio-de-la-idea-a-la-accion/%28seccion%29/introduccion


L’altra convocatòria és llançada per una entitat barcelonina que ofereix formació especialitzada en màrqueting social, direcció d’empreses d’Internet, etc. Es tracta d’IEBS (Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores): http://www.iebschool.com/

La seva proposta s’anomena «Becas Emprende», en quatre modalitats:
  • Idea Emprendedora,
  • Idea Innovadora en Marketing,
  • Idea Innovadora en Finanzas
  • Idea Innovadora en Recursos Humanos.

El guanyador de cada categoria rebrà una beca del 100 % per cursar un màster a IEBS, el segon classificat, una beca del 70 %, i el tercer, una del 50 %.

Com en el cas anterior, hi ha temps per presentar les propostes fins el 31 d’agost.

Aquí hi ha més informació al respecte: http://www.iebschool.com/conocenos/becas-y-ayudas/becas-emprende/

A veure si algú s'hi anima!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada