divendres, 3 d’octubre del 2014

Seguiment dels convenis de cooperació educativa (7)

Continuo la presa mensual de dades sobre l'oferta de pràctiques no curriculars que arriben a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació perquè les aprofitin els seus estudiants. Si sou lectors habituals d'aquest blog, ja recordareu que cada primer de mes recullo aquestes dades per copsar una mica l'estat del mercat laboral.

Fotografia de la Library of Congress. Autor: Lewis Wickes (1874-1940)

Evidentment no es pot assimilar realment aquesta anàlisi amb el mercat laboral «de veritat», ja que aquí estem parlant de pràctiques remunerades per a estudiants; però penso que en una certa mesura sí que pot ser significatiu observar la quantitat, varietat i nivell de remuneració que s'ofereix.

Passem a les dades recollides l'1 d'octubre de 2014. (Cal dir que l'1 de setembre no vaig recollir dades, donat que durant el mes d'agost l'edifici de la Facultat va romandre tancat, així que no hi havia noves informacions.)

Nombre de convenis publicats: 6, amb 7 places en total. Entitats del sector públic: 4 (entitat de recerca, serveis funeraris, patronat de l'habitatge municipal, consorci de biblioteques). Entitats del sector privat: 2 (dues entitats dedicades a formació universitària).

Remuneració mitjana per hora de feina: 6,75 euros / hora (amb una forquilla que va dels 2 als 10 euros l'hora).

En comparació al mes anterior, es constata que hi ha el mateix nombre d'estudiants sol·licitats, i que la remuneració mitjana s'ha incrementat lleugerament (un 4,6 %).

Vegeu les entrades anteriors d'aquesta sèrie en aquest enllaç.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada