dijous, 2 de febrer del 2012

L’armari del bibliotecari

L’entrada d’avui és una mica «freaky» i ens servirà per distreure’ns una mica. La vaig conèixer per l'Albert Díaz (http://www.directorioexit.info/consulta.php?directorio=exit&campo=ID&texto=2786 – Gràcies!)



Com ja sabeu, els bibliotecaris som una professió que intenta estar sempre al dia, però no estic segur que tots portem això fins a les últimes conseqüències. No deixa de ser curiosa una web com aquesta:
Ja veieu! Un petit blog amb fotografies de bibliotecaris on ensenyen el seu estil i vestuari. Que no sabeu quina roba posar-vos per anar a treballar? Per anar a un congrés? Doncs consulteu el blog i inspireu-vos-hi! Es combinen les fotografies amb petites enquestes i preguntes.

Actualment estan treballant amb una taxonomia que pugui facilitar les cerques, de manera que puguem cercar per estils (tothom sap que no és el mateix treballar en una biblioteca pública que en una d'universitària, per exemple! :D) o per postures, ja que hem de pensar que potser estarem tot el dia asseguts i un estil de roba ens pot afavorir més que no pas un altre, i el mateix si ens passem el dia drets.

No deixa de ser un bloc curiós, no?

Si voleu participar-hi, només heu d’enviar un correu electrònic a: libwardrobe@gmail.com

Hi poden col·laborar tant professionals com també estudiants. De moment no he sabut veure-hi cap català: algú podria ser el primer... Fem-ho pel país! La nostra visibilitat ha de traspassar les fronteres!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada