dimarts, 8 de maig del 2012

Entrevista amb el degà (vídeo)

Fa pocs dies la UB va publicar un vídeo de presentació del nou degà de la Facultat: l'Ernest Abadal. Aquí el veureu:
http://www.ub.edu/web/ub/ca/menu_eines/web_multimedia/videos/videos_2012/biblioteconomia.html?



Al llarg de la conversa, l'Ernest fa referència a diverses qüestions que deixen ben parada la Facultat. Parla de la pròxima posada en marxa, a partir del curs que ve, de la formació per al personal de llibreria –que s'ha organitzat amb la col·laboració del Gremi corresponent–, dels nombrosos convenis de cooperació educativa gràcies als quals els nostres estudiants poden adquirir experiència laboral mentre estan estudiant, del servei gratuït per als titulats anomenat SIOF (Servei d'Informació d'Ofertes de Feina) i del programa específic de la Facultat de pràctiques d'estiu a l'estranger.

Oferim unes bones condicions docents, els nostres estudiants gaudeixen d'oportunitats, ajudem en la inserció laboral... i tanmateix en els darrers anys no tenim molta demanda d'alumnes que vulguin estudiar el grau... Heus ací el que podríem anomenar «una disfunció». La cèlebre «manca de visibilitat» de la professió deu ser la causant de les nostres cabòries.

A veure si entre tots contribuïm –en la mesura que bonament puguem– a millorar la situació. Sens dubte que aquesta entrevista –com altres entrevistes que ja hem referenciat aquí– és un gra de sorra positiu.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada