dimarts, 25 de setembre del 2012

Demà, sessió per a emprenedors tecnològics

Demà dimecres, 26 de setembre de 2012, tindrà lloc a La Salle Technova de Barcelona una sessió oberta a tots els interessats a crear una empresa en l’àmbit tecnològic. L’ojectiu: escoltar les seves propostes i rebre una assessoria ràpida per part d’experts.


L’activitat s’anomena Startup Pitch Bootcamp i està organitzada per Founder Institute, una entitat «acceleradora d’empreses emergents», que ofereix ajuda per posar en pràctica projectes empresarials. Tenen una implantació internacional i ofereixen una formació de quatre mesos. Aquest és el seu lloc web: http://www.fi.co/

L’acte de demà té caràcter obert i gratuït, si bé cal inscripció prèvia. Tindrà lloc al vespre, de 18.30 a 20.30 h. Primer hi haurà unes breus intervencions de tres emprenedors d’èxit: Martín Manent (director de Derecho.com), Joana Sánchez (presidenta d’Inesdi, Instituto de Innovación Digital de las Profesiones) i Tomás Diago (president de Softonic.com). Tot seguit, els emprenedors que ho desitgin tindran l’oportunitat de presentar breument la seva idea de negoci. Tota una oportunitat per aprendre!

S’hi pot apuntar qualsevol emprenedor o persones amb idees que puguin esdevenir un dia un negoci, sempre amb un fort component tecnològic.

En aquesta la pàgina hi ha més detalls de l’esdeveniment i el formulari d’inscripció: http://fi.co/e/1930

I fent clic aquí veure la font de la notícia.

Oportunitat d’aprenentatge i de contactes!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada