divendres, 21 de setembre del 2012

Geolocalització: possibilitat d'aplicacions

El proper 17 d'octubre de 2012 tindrà lloc una sessió breu (de 9 a 10.30 h), gratuïta, sobre geolocalització. 


Organitza l’acte el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya (carrer d’Ausiàs Marc, 40, de Barcelona). Es tracta d’un òrgan de l’Administració molt actiu pel que fa a formació relacionada amb tecnologies i ús de la xarxa. En voldria destacar el Programa Compartim, que promou l'aprenentatge en gestió del coneixement mitjançant seminaris, jornades... Us convido que feu una ullada als materials penjats al seu lloc web si el tema us interessa.
La sessió del proper 17 d’octubre s’inscriu en una sèrie d’activitats anomenada Sessions web: petites xerrades especialitzades en temes relacionats amb Internet. La propera serà la sessió número 29. Aquí veureu la resta de temes tractats.


La de geolocalització serà portada per Jordi López Ramot, llicenciat en enginyeria informàtica, creador de Wikiloc (http://ca.wikiloc.com) i fundador i directiu de l’empresa Iogeo.com (http://www.iogeo.com).


Per a una primera aproximació de la geolocalització o georeferenciació, vegeu l’article a la Viquipèdia: http://ca.wikipedia.org/wiki/Georeferenciaci%C3%B3. Una funció molt interessant per incorporar en molts projectes web que hàgim de desenvolupar o en els quals hàgim de col·laborar.

Més detalls de l‘acte els trobareu en aquest enllaç. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia!

Fins la propera.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada