dimarts, 5 de març del 2013

Una altra bibliotecària a la tele

Fa pocs dies (els passats 20 i 21 de febrer de 2013), una bibliotecària, diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la UB, va aparèixer a les pantalles de moltes televisions de Catalunya: Rosana Andreu va participar al concurs El gran dictat, que presenta Oriol Dalmau cada dia, a les 20.15 h per TV3.


El resultat fou prou bo: a més dels 550 euros que s’endugué de premi, deixà el pavelló dels bibliotecaris-mediàtics molt amunt! Des d’aquí li enviem una afectuosa salutació. I també felicitem a ella i a la resta de personal de la biblioteca on treballa, la Biblioteca de Cambrils, dirigida per Rosa M. Fusté, per la gran tasca que fan des del seu centre: https://www.cambrils.cat/ca/serveis/biblioteca

Podeu llegir una crònica de la intervenció televisiva de Rosana Andreu a Revista Cambrils: diari digital, del 28 de febrer de 2013: http://www.revistacambrils.cat/index.php?c_noticia=14413

I aquí podreu accedir als vídeos del programa. El primer dia: atenció al minut 21:05. Diu l’Òscar Dalmau: «La Rosana només et deixa llibres si li ensenyes el carnet, perquè és bibliotecària». I el segon dia.

Recordem que per aquest concurs ja va passar, fa uns mesos, un altre bibliotecari, que de moment s’emporta el rècord de presència al programa: en Jordi Casadellà, amb quatre programes de durada!
http://bib-doc.blogspot.com.es/2012/04/els-bibliotecaris-la-tele.html

Fins la propera!

4 comentaris :

  1. Fa un temps també hi va participar una companya de Biblioteques de Barcelona, la Chahida Haddad. Som uns cracks!!! :)

    ResponElimina
  2. Bon dia, Amadeu!
    moltes gràcies per l'article. M'ha sorprés gratament i el cas és que l'he trobat per casualitat: no en tenia ni idea que existia fins avui!!!!
    Tal com diu la Iris crec que han sortit molts més companys i companyes. Fa un temps vaig veure una noia rossa molt alta que en va guanyar uns quants, però no recordo el nom ni a quina biblioteca treballava.
    Una abraçada i ens veiem per les xarxes i potser a la cursa "tipus bombers" que intentes promocionar i a la qual de seguida em vaig apuntar. ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!

      Si més bibliotecaris seguíssim el teu exemple (i el dels altres que han anat passant per la televisió) potser aconseguiríem millorar la nostra imatge...

      Salutacions!

      Elimina
    2. Bona tarda, Amadeu,
      Moltes gràcies per tot el que dius al teu post!

      Potser sí que al final deixaran de veure'ns com unes senyores serioses, amb monyo, ulleres i collar de puntes alegrat per unes perles :)això pel que respecte a les bibliotecàries perquè els bibliotecaris sembla com si no existissin.

      Salutacions cordials des de Cambrils. ens trobem per les xarxes ;)

      Elimina