dilluns, 20 de gener del 2014

Premi de l'IFLA per a estudiants

Des de fa sis anys, la secció de formació professional de l'IFLA (Federació Internacional d'Associacions i Institucions Bibliotecàries) convoca un premi per a un treball d'un estudiant de l'àrea d'Informació i Documentació.
El guanyador rebrà com a premi la inscripció gratuïta per assistir al congrés de l'IFLA del proper agost, més el cost del viatge d'avió i de l'allotjament. També tindrà un any de quota gratuïta de l'IFLA i el seu treball serà publicat a la revista IFLA journal. Els dos altres treballs classificats en segon i tercer lloc rebran un certificat i un any de quota gratuïta.

El congrés d'enguany de l'IFLA, que assoleix la 80a edició, tindrà lloc del 16 al 22 d'agost, a Lió (França). El preu d'inscripció varia segons diferents modalitats. Per exemple, els estudiants que s'inscriguin per a tots els dies i que facin el pagament abans del 15 de maig hauran de pagar 225 euros. En canvi, un professional que no pertanyi a cap entitat membre de l'IFLA haurà de pagar 615 euros (si ho fa abans del 15 de maig). (El transport i l'allotjament no estan inclosos en aquests preus.)

La manera de participar en aquest concurs és un pèl complexa: primer cal enviar una proposta de comunicació per mitjà d'alguna de les seccions de l'IFLA, seguint les seves instruccions. El termini per fer arribar el resum del treball acaba, segons les seccions, entre el 20 de gener i el 10 de març; la majoria, cap al 10 de febrer. Si la comunicació és acceptada, és llavors que s'ha d'optar al premi. El termini per presentar-se al premi acaba l'1 de maig de 2014. L'editorial ekz.bibliotheksservice GmbH col·labora en la dotació d'aquest guardó.

Enllaços relacionats:

Informació sobre el premi per a estudiants: http://www.ifla.org/set/student-paper-award
Informació sobre les seccions on enviar les propostes de treballs i les seves convocatòries: http://conference.ifla.org/ifla80/calls-for-papers
Informació general sobre el congrés de l'IFLA de 2014: http://conference.ifla.org/ifla80
Tarifes d'inscripció al congrés: http://conference.ifla.org/ifla80/registration-fees
Empresa patrocinadora del premi: http://www.ekz.de/


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada