dimarts, 20 de desembre del 2011

Consells per trobar feina

L'empresa Rubicón fou fundada el 2006 com a consultora per a projectes europeus en l'àmbit de la cultura i la joventut. Té la seu a Madrid i el seu gerent és Enrique Luis Gallardo Mantas: http://www.rubiconspain.eu/


Un dels serveis que ofereix Rubicón és Fábrica Cultural: http://www.fabricacultural.com/, que informa d'ofertes de feina, beques i notícies i esdeveniments diversos en l'àmbit de la cultura, a tot el món. Per exemple, en les 20 ofertes de feina més recents del sector de biblioteques i arxius n'hi trobem 8 per a Espanya (4 de Madrid, 2 d'Andalusia, 1 de Castella, 1 de Navarra), 6 per a Estats Units, 4 per a França, 1 per al Kazakhstan. Per accedir a la informació dels anuncis cal registrar-s'hi prèviament, de manera gratuïta.
 
A més, s'hi publiquen articles, informes i reculls de recursos. Un d'aquests documents, que es va donar a conèixer fa pocs dies és aquest:
D'interès per als joves que comencen la seva vida laboral (i potser algun no tan jove que es trobi en la situació d'haver de buscar feina).

Comença amb 15 consells bàsics de cara a la integració laboral. A més, aporta un seguit de recursos per millorar una llengua estrangera. Dedica un capítol a comentar l'ajuda que les eines 2.0 poden aportar per trobar de feina. Parla també del voluntariat cultural. I dóna consells de cara a treballar a l'estranger. Per acabar fa unes recomanacions sobre la redacció del currículum: tant pel que fa al con tingut com la seva difusió per la xarxa.

En resum: un bon servei i uns bons consells!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada