dilluns, 5 de desembre del 2011

Guia de lectura sobre emprenedoria

La biblioteca de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació publica periòdicament unes interessants guies de lectura. Ho fa coincidint amb la celebració dels seminaris trimestrals de l'Aula Jordi Rubió i Balaguer que organitza la Facultat.




El primer seminari d'aquest curs, que tingué lloc el passat 24 de novembre i del qual ja informàrem en el seu moment, va ser dedicat a la «Infoemprenedoria», és a dir, a l'emprenedoria en l'àmbit de la Informació i la Documentació: http://www.ub.edu/biblio/aula-jordi-rubio-i-balaguer/24.11.2011-primer-seminari-de-laula-jordi-rubio-i-balaguer-curs-2011-2012.html.

Doncs bé, fidel a la seva cita, la biblioteca va publicar la guia Infoemprenedors [en línia]: la creació de projectes empresarials propis. Conté, com d'habitud, una tria de documents força interessants: 10 monografies sobre emprenedoria en general (algunes d'elles, en línia); 10 treballs més sobre emprenedoria en el nostre camp professional específic (la majoria, en línia), diversos recursos web en el mateix sentit, institucions que donen suport a aquestes iniciatives i exemples d’empreses del nostre àmbit.

Es pot consultar tant en format flash: http://issuu.com/bib76/docs/empreneduria.
com pdf: http://www.bib.ub.edu/fileadmin/bibs/biblioteconomia/Guies_de_Lectura/Infoemprenedors/Emprenenduria.pdf

I per veure les guies anteriors, aneu a: http://www.bib.ub.edu/biblioteques/biblioteconomia/guies-lectura/


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada