divendres, 21 d’octubre del 2011

Els Cafès del Canal Professional

Heus ací una bona iniciativa de la Facultat per propiciar les relacions socials entre bibliotecaris, estudiants i professors. Es tracta d'una trobada sense un guió definit; només es compta amb la bona voluntat dels professionals que voluntàriament accepten de compartir un parell d'hores explicant el que fan a la feina.

Els beneficiats, el públic assistent. Els estudiants, que podran conèixer i demanar detalls sobre els llocs de treball que potser un dia ells poden ocupar i, qui ho sap? potser establir un primer contacte que el dia de demà els pugui servir des del punt de vista laboral. Els professors, que podem rebre idees per aplicar a les classes o podem conèixer bibliotecaris que podríem convidar en alguna classe concreta. Els bibliotecaris que vinguin de públic, que podran escoltar les penes i les alegries d'altres col·legues... Òbviament tothom pot parlar de tot: del grau, de l'atur, de les condicions laborals, de la visibilitat del nostre col·lectiu, del futur de la professió...

Cal dir que tots els bibliotecaris amb qui s'ha contactat per participar en aquest programa s'han mostrat molt ben disposats a col·laborar-hi. La sensació que –en general– els professionals formem una pinya, que estem disposats a ajudar-nos els uns als altres, i que guardem un sentiment d'estima vers la Facultat, és ben certa.

Així doncs, el proper dimecres, 26 d'octubre, a les 18.30 h, tenim una cita a la Facultat (espai 206, sala de juntes).

Els tres primers bibliotecaris convidats són: 
Tres perfils ben variats, que poden fer-nos passar una estona ben amena.

Us hi esperem!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada