dilluns, 24 d’octubre del 2011

Un premi per a emprenedors: EmpredeGO

Ep, bibliotecari a l'atur! Ets conscient que l'Administració no crearà quasi cap nova plaça de funcionari fins que la crisi no comenci a passar?

Així ho estableix l'article 23, punt 1, de la Llei de pressupostos de l'Estat per a 2011:
«Durante el año 2011, el número total de plazas de nuevo ingreso del personal del sector público delimitado en el artículo anterior será, como máximo, igual al 10 por ciento de la tasa de reposición de efectivos y se concentrará en los sectores, funciones y categorías profesionales que se consideren prioritarios o que afecten al funcionamiento de los servicios públicos esenciales...»
http://www.boe.es/aeboe/consultas/bases_datos/doc.php?id=BOE-A-2010-19703

Però estàs convençut que la teva feina pot ser útil a la societat en general i a les empreses en particular? Potser és l'hora de plantejar-se crear la teva pròpia empresa.

Ja deus saber que l'Ajuntament de Barcelona (a través de Barcelona Activa) ofereix formació gratuïta als que tinguin aquesta inquietud:
http://www.barcelonanetactiva.com/barcelonanetactiva/cat/creacio-d-empreses/index.jsp

D'altra banda, si estàs estudiant actualment el grau d'Informació i Documentació a la UB, també deus saber que a quart curs hi ha una assignatura optativa que es diu Organització d'empreses de serveis documentals: http://www.ub.edu/grad/infes/fitxaInfe.jsp?n0=2&n1=0&n2=1&curs=2011&ens=TG1030&assig=364222&semIni=2.

Si ja tens prou madura una idea de negoci, avui et vull informar d'una oportunitat amb la qual pots rebre finançament per portar-la a terme.


Es tracta d'EmprendeGO, un concurs organitzat per Infoempleo (una empresa de gestió de recursos humans) amb el suport de 15 grans empreses i dos ministeris (Treball i Educació): http://www.emprendego.com/

Es premiaran 30 projectes empresarials innovadors amb un finançament de fins a 100.000 euros. Els guanyadors rebran durant dos anys suport per al desenvolupament del projecte de caràcter legal, tecnològic, de direcció, etc.

Els projectes candidats han d'inscriure's en alguna d'aquestes línies:
  • Biotecnologia
  • Comunicació digital
  • Innovació per a la societat
  • Logística
  • Noves fonts d'energia
  • Nous models de comunicació amb els consumidors
  • Serveis i ecosistemes en mobilitat
  • Telecomunicacions
  • Turisme
En cada àrea hi ha una empresa patrocinadora que farà la tutoria del projecte guanyador.  L'empresa patrocinadora tindrà dret a formar part de l'accionariat, en cas que el projecte prosperi.

El termini per presentar els projectes és el 15 de gener de 2012. Aquí es troben les dades completes: http://www.emprendego.com/bases-emprendego/ i el formulari per participar-hi.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada