divendres, 14 d’octubre del 2011

Xerrada sobre el valor de la gestió documental a les empreses

Donada la situació econòmica actual l'Administració s'ha vist obligada a contenir moltíssim la creació de llocs de treball. És per això que els professionals que just ara acaben la carrera o bé aquells que es troben malauradament sense feina haurien d'enfocar els seus esforços a «buscar-se la vida» en el sector privat.

La conjuntura és dolenta per a tots; però en el context empresarial opino que als bibliotecaris ens queda encara molt de camí per córrer. Hi ha moltes empreses que desconeixen l'existència d'un professional format per racionalitzar i treure el màxim partit d'aquest actiu immaterial que és la informació.

Així doncs, una via per tirar endavant en la cerca de feina pot ser l'autopromoció davant de les empreses. Ens hem de saber vendre. Hem de saber fer arribar a l'empresari el missatge que ell vol sentir, amb el seu llenguatge.

Per això se m'acut avui convidar a qui vulgui a un acte gratuït que tindrà lloc a la Facultat el proper dimecres, 19 d'octubre. Es tracta de la conferència inaugural del nou màster de Gestió Documental i Informació a les Empreses (MGDIE), que comença enguany a la Facultat.

La xerrada serà impartida per un directiu que no prové pas del nostre àmbit: ell és Antoni Rendé, enginyer de Telecomunicacions. I ens parlarà sobre el valor que aporta la gestió documental a la competitivitat empresarial.

Pot ser una oportunitat per dotar-nos d'arguments a l'hora de vendre'ns davant dels gestors de les empreses.

L'acte començarà a les 17 h, a l'aula 308. Com dic, l'assistència és lliure i gratuïta; però es recomana comunicar l'assistència per motius logístics a bibdoc@ub.edu.

Per a més informació d'aquest màster, vegeu: http://bd.ub.es/MGDIE/.
Sobre l'acte, vegeu: http://www.ub.edu/biblio/agenda/19.10.2011-sessio-inaugural-del-master-de-gestio-documental-i-informacio-a-les-empreses-mgdie.html

Sort!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada