dijous, 7 de març del 2013

Concurs de la carpeta de la UB del curs que ve

Aquest missatge va adreçat fonamentalment a l’alumnat i professorat de la UB (disculpeu els altres lectors). Amics, ara tenim a les nostres mans la possibilitat de fer un petit gest en pro de la nostra professió. M’explicaré.

Com cada any (i aquesta ja és la setena edició), la UB convoca un concurs de dissenys per triar la carpeta institucional: la carpeta que desenes de milers d’estudiants passejaran amunt i avall quan vagin en metro, autobús, per les aules, passadissos, bars...

En la darrera etapa del concurs, en la qual ens trobem ara, es demana la participació de la comunitat UB per prendre l’última decisió. Cal votar un dels quatre dissenys finalistes, que són aquests:



Si us hi fixeu bé, el segon d’aquests dissenys inclou la paraula «Biblioteca», i això ja li dóna tots els mèrits perquè des d’aquest blog el recomanem. És veritat que el disseny següent es titula «Llibres i colors», però la referència al nostre àmbit professional no és tan clara.

Així doncs, ja ho sabeu. Si voleu col·laborar –mínimament– en la difusió de les biblioteques, voteu per «Elementos de uso», que és com es titula la proposta que recomanem. El termini per votar acaba el 14 de març, i cal fer-ho en aquesta pàgina web: http://www.ub.edu/carpeta/index.html

Fins la propera!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada