dimarts, 11 de desembre del 2012

El teu negoci en una piulada

L’empresa madrilenya Tugestionline, que ofereix serveis de comptabilitat i suport a la gestió a empreses (sobretot a autònoms i a empreses petites), ha convocat un concurs d’idees: «Tu negocio en un tweet»:
https://www.tugestionline.com/tunegocioenuntweet/index/


El premi per al guanyador, 25.000 euros en metàl·lic. I els 10 finalistes podran utilitzar gratuïtament els serveis de Tugestionline durant un any.

La particularitat d’aquest concurs (com es pot intuir pel títol) és que les idees s’han de presentar exclusivament per mitjà d'una piulada; és a dir, en 140 caràcters. El termini per participar-hi acaba el 30 de desembre de 2012.

Els detalls de la participació i el mecanisme de selecció dels finalistes i del guanyador, els podreu veure resumits en aquest vídeo, d'un minut i mig de durada: https://www.tugestionline.com/tunegocioenuntweet/como-participar/

Les idees que ja s’han presentat estan visibles (cosa que pot servir de font d’inspiració); més d'una té relació directament amb temes d'informació i documentació. Per ara n’hi ha més de 400 en total!

A veure qui seran els afortunats...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada