dilluns, 29 de desembre del 2014

Com som els bibliotecaris?

Fa poques setmanes (el 3 de novembre de 2014) es va inaugurar un blog nou relacionat amb la Informació i la Documentació a Catalunya, a qui donem la més cordial benvinguda. Porta el bonic títol de Què fem a les biblios? i en són responsables Rosana Andreu (de la Biblioteca de Cambrils), Cristina Quesada Bermejo i Lidia Bartolomé Aguirre (les dues darreres, de la Biblioteca de Lloret de Mar). El trobareu en aquest enllaç: http://quefemalesbiblios.wordpress.com/



El blog en el seu conjunt és interessant des del punt de vista de donar visibilitat als bibliotecaris i a la feina que fem, però especialment en voldríem destacar una sèrie d'entrades dedicades a entrevistar col·legues. Ara per ara n'han sortit un parell:

  • Gemma Ciuró, directora de la Biblioteca Comarcal de Blanes
  • Robert Jové Raubert, auxiliar de la Biblioteca Joan Triadú de Vic

En altres ocasions ens hem fet ressò d'altres entrevistes fetes a bibliotecaris: és un gènere que pot servir per apropar el professional al públic, com la sèrie que van publicant al blog AMPLI, dels «musictecaris».

Des d'aquí felicitem les responsables de Què fem a les biblios?, i els desitgem molts anys de vida i d'èxits!

6 comentaris :

  1. Moltíssimes gràcies! Estem molt contentes i molt il·lusionades però, sobretot, obertes a suggeriments i propostes de col·laboració! ;-)

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, Amadeu! estem molt engrescades amb aquest projecte :-)

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies, estem molt motivades i rebre suport i col·laboració d'altres persones encara ho fa més estimulant!

    ResponElimina
  4. Enhorabona a vosaltres per la feina que feu.

    Ens convé sortir de les quatre parets de les biblioteques i donar a conèixer a tot el públic potencial la realitat dels nostres centres. Ens hem de vendre!

    Fins aviat,

    ResponElimina