divendres, 3 de juny de 2016

Seguiment dels convenis de cooperació educativa (27)

Tot seguit informem breument de l'oferta de pràctiques extracurriculars per a estudiants de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació (concretament, del grau d'Informació i Documentació) que les empreses i institucions ens fan arribar per als nostres alumnes.

Fotografia de Lewis Wickes Hine, presa el 1910,
propietat de la Biblioteca del Congrés de Washington

Les dades que vénen a continuació corresponen als anuncis que hi havia exposats a la cartellera corresponent, l'1 de juny de 2016.

Nombre d'anuncis exposats: 16
Nombre d'estudiants demanats: 22

El nombre de pràctiques que s'ofereixen aquest mes es manté molt semblant al del mes anterior, en què comptabilitzàvem 15 anuncis amb 17 places en total.

Entitats de l'àmbit públic: 3 (18,75 %)
Empreses de l'àmbit privat: 13 (81,25 %)

En aquest cas també, la proporció de les entitats que ofereixen les pràctiques (entre sector públic i privat), es manté amb uns valors similars respecte del mes anterior, amb un predomini clar del sector privat. En l'àmbit públic ens han arribat ofertes d'una biblioteca pública, una d'especialitzada i un consorci bibliotecari.

Pel que fa a l'àmbit privat, podem observar dues empreses de fabricació de vehicles, dues enginyeries, una consultoria tecnològica, dos bufets d'advocats, una empresa de transports, una entitat financera, una fundació dedicada a la recerca, una empresa de gestió documental, un col·legi oficial i una biblioteca universitària.

Preu mitjà de la remuneració que s'ofereix: 5,20 euros l'hora (amb una franja que va dels 3 als 8 euros l'hora).

La xifra del mes anterior era molt semblant (5 euros l'hora). En aquesta ocasió cal destacar que hi ha un nombre notable d'ofertes (en total, sis) en què no s'especifica la remuneració. No és que siguin pràctiques sense sou, sinó que diu que es concretarà amb els candidats.

Vegeu les entrades anteriors d'aquesta sèrie en aquest enllaç.Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada