dijous, 18 d’abril del 2013

Les biblioteques, presents als ritmes més moderns

Després de l’èxit que aconseguí l’artista sudcoreà conegut com a PSY (en realitat, Park Jae-sang) amb el tema Gangnam style, que arribà a ser el vídeo més vist mai a Youtube (amb 1.000 milions de visites) i que va ser popularitzat a casa nostra gràcies a la paròdia del programa d’humor Polònia de TV3, ara ens ha regalat un nou numeret, anomenat Gentleman, que porta el camí de convertir-se també un gran èxit de popularitat. 

Doncs bé, com molt bé ha detectat Maria José Sola, i ha publicat al seu web, en aquesta nova peça de l’artista asiàtic apareixen diversos escenaris. Un d’ells, una biblioteca. Vegeu-ne una imatge (que prenc del blog de la Maria José):


Sembla que es tracta de la Seoul Metropolitan Library, segons veiem documentat al blog Parker higgins dot net

I sembla que efectivament és aquesta, si ens fixem en les imatges que apareixen a la pàgina web de la biblioteca: http://lib.seoul.go.kr/www/html/en/main.jsp, i en aquesta fotografia, que prové d’un lloc web oficial del govern sud-coreà:


Doncs ja ho veieu: qualsevol diria que comencem a ser normals, si fins i tot als vídeos de més de moda hi surten les biblioteques!

Seguirem...

1 comentari :