dimarts, 16 d’abril del 2013

Recull de concursos per a emprenedors fet per la UPF

En aquest blog hem parlat en diverses ocasions de premis i concursos per a idees de negocis, d'oportunitats amb les quals els emprenedors poden donar a conèixer un bon projecte.


N’hi ha per a tots els gustos, amb una gran varietat de condicions. Alguns demanen un projecte ben acabat; altres, només unes ratlles amb la idea original. Els premis també són molt diversos: quantitat de diners en metàl·lic, recompenses en espècie, com formació gratuïta o participació en el negoci...

Avui presentem una recopilació feta per la Universitat Pompeu Fabra que reuneix la majoria d’aquestes convocatòries: http://www.upf.edu/emprenedoria/premis_i_programes/premis.html

Forma part del servei UPF Business Shuttle que a més d'aquest recull reuneix tot un seguit de recursos i serveis per ajudar els futurs emprenedors a assolir amb èxit la creació d'una empresa.

La recopilació de premis recull els més destacats que es convoquen en el nostre entorn. A hores d’ara n’hi ha uns 25 que estan vigents.

Així doncs, el que cal és que tinguem sempre la ment ben desperta, i quan aparegui la inspiració, identificar la convocatòria que més s’adigui al projecte que se’ns hagi acudit. Segur que n’hi haurà algun que es correspon a les nostres expectatives!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada