dimecres, 2 d’abril del 2014

Seguiment dels convenis de cooperació educativa (2)

Per segon mes consecutiu facilito les dades bàsiques referides a les ofertes de pràctiques remunerades, realitzades fora del pla d'estudis, que les impreses i institucions ofereixen als estudiants del grau d'Informació i Documentació de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.



Per un cantó volem constatar l'evolució en el nombre de llocs de treball i en la remuneració oferta, i per l'altre, mostrar al públic en general (i especialment als possibles futurs estudiants grau) la varietat de destinacions possibles.

Aquestes són les dades corresponents a l'1 d'abril de 2014.

Nombre de convenis exposats: 10
D'institucions o empreses públiques: 6 (5 biblioteques públiques i una institució de l'àmbit de les Belles Arts). D'empreses privades: 4 (una fundació d'educació superior, una empresa de serveis a biblioteques i dues indústries, una de l'àmbit de la química i l'altra de les tecnologies).
Remuneració mitjana: 6,19 euros per hora (amb una variació que va dels 3,75 € / h fins als 8 € /h).

En comparació amb les dades del mes passat, s'ha més que doblat el nombre d'ofertes vigents (al mes passat eren solament 4), i l'import mitjà ha augmentat lleugerament (el mes passat fou de 5,95 euros l'hora).

Seguirem informant.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada