divendres, 1 d’agost del 2014

Seguiment dels convenis de cooperació educativa (6)

A punt de «tancar per vacances», facilito les dades sobre els convenis de cooperació educativa que hi havia penjats el 31 de juliol a la cartellera corresponent de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

La imatge prové del Nationaal Archief Nederlands

Com els lectors d'aquest blog deuen saber, aquesta és una sèrie d'entrades mensuals que pretenen dues coses:
  • captar el pols de les ofertes de feina del nostre sector;
  • donar a conèixer aquesta possibilitat a lectors ocasionals. 
Cal advertir que aquests anuncis no corresponen a ofertes de feina convencionals (que es traduirien en un contracte laboral), sinó en oportunitats de portar a terme pràctiques remunerades en institucions o empreses, adreçades exclusivament a estudiants de la Facultat. El marc legal que les empara s'anomena conveni de cooperació educativa, i està regulat per una legislació específica, que ara no detallarem.

L'entrada d'avui és especial, donat que el curs ja s'ha acabat fa molts dies i durant les pròximes setmanes la Facultat romandrà tancada, de manera que aquests anuncis només podran ser vistos pels fantasmes de les antigues bibliotecàries i els antics professors.

Aquestes són les dades.

Nombre total d'anuncis penjats: 6 (nombre d'estudiants demanats: 7)
En aquesta ocasió, hi ha 1 només una oferta que prové del sector privat (una fundació dedicada a formació superior) i 5 ofertes que provenen del sector públic (un ajuntament –per treballar en les biblioteques escolars del municipi–, un institut de batxillerat, dues biblioteques especialitzades i una d'universitària).

La mitjana de la remuneració queda establerta en 6,44 euros / hora (el mes anterior va ser de 5,51 euros / hora).

Vegeu les entrades anteriors d'aquesta sèrie en aquest enllaç.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada