dimecres, 2 de setembre de 2015

Seguiment dels convenis de cooperació educativa (18)

Com en mesos anteriors, tot seguit aporto informació sobre les ofertes de pràctiques extracurriculars per a l'alumnat de la nostra Facultat que ens fan arribar les empreses o institucions. Tot i que els estudiants de tots els ensenyaments poden acollir-se a aquesta possibilitat de pràctiques, el cert és que la gran majoria d'anuncis demanen alumnes del grau d'Informació i Documentació.

Fotografia de Lewis Wickes Hine (1925),
propietat de la Library of Congress

Les dades que incloc a continuació corresponen als anuncis que hi havia exposats l'1 de setembre de 2015.

Nombre d'anuncis exposats: 12
Nombre d'estudiants demanats: 17

Entitats de l'àmbit públic: 2 (un Ajuntament i un centre universitari).
Empreses de l'àmbit privat: 10 (una consultoria tecnològica, dos centres universitaris, una fundació sobre cooperativisme, una empresa de transports, una empresa industrial, dos col·legis professionals, un organisme polític).

Preu mitjà de la remuneració que s'ofereix: 5,93 euros per hora (amb una franja que va dels 0 fins als 10 euros per hora).

Ens ha sorprès agradablement, en aquest retorn de les vacances, veure la quantitat i varietat d'ofertes de pràctiques destinades als nostres estudiants, i amb un preu mitjà prou raonable. En aquesta ocasió val la pena remarcar l'abundància d'ofertes provinents del sector privat. Tant de bo que fos un senyal que les empreses van descobrint els beneficis que els pot aportar un professional de la informació!

Vegeu les entrades anteriors d'aquesta sèrie en aquest enllaç.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada