divendres, 18 de setembre del 2015

Una segona candidata bibliotecària al 27 S

Benvolguts lectors, per un error imperdonable per part meva em vaig deixar d'esmentar en l'entrada anterior, dedicada a comentar la presència de bibliotecaris en les llistes que es presenten a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, una segona bibliotecària.



Es tracta d'Isàvena Opisso Atienza, «bibliotecària de professió i vocació» com ella mateixa declara en una xarxa social. Llicenciada en Documentació per la UOC, treballa actualment al Centre de Digitalització de la Universitat de Barcelona. Anteriorment havia estat a la Biblioteca de Reserva del CRAI de la mateixa UB i, abans, a la Biblioteca Pública d'Olot durant uns mesos.

Dic que l'oblit és imperdonable perquè ella mateixa ja s'havia presentat fa uns mesos a les eleccions municipals, per la ciutat de Vic, com vam recollir en l'entrada corresponent d'aquest blog. Doncs bé, en la pròxima convocatòria, la Isàvena ocupa el lloc 38 de la llista de Catalunya sí que es pot per la circumscripció de Barcelona.

Cal destacar que aquesta formació és la que, segons l'Observatori professional del Col·legi, esmenta més vegades conceptes relacionats amb la nostra professió: un total de 216 vegades (el partit que la segueix, Ciutadans, ho fa en 133 ocasions).

Molta sort als dos candidats bibliotecaris!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada