dimecres, 16 de novembre del 2011

Aula Jordi Rubió i Balaguer: Infoemprenedors

El proper 24 de novembre de 2011 tindrà lloc a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació una nova edició de l'Aula Jordi Rubió i Balaguer. Amb aquest nom es designen uns seminaris trimestrals organitzats per la Facultat que volen posar en comú temes d'interès professional tant per a professionals com per a estudiants. Jordi Rubió fou director de l'Escola de Bibliotecàries en una de les èpoques més notables del centre, fins a l'arribada del règim franquista el 1939. L'actual coordinadora de l'Aula Rubió és Adela d'Alòs-Moner. L'assistència a l'Aula Rubió és lliure.

La pròxima convocatòria de l'Aula Rubió guarda molta relació amb el contingut d'aquest bloc: l'emprenedoria. Des d'aquestes pantalles ens hem referit en múltiples ocasions a aquest tema com una possible sortida laboral per tirar endavant i no dependre dels altres: ni d'un sector públic que es troba ofegat per la situació econòmica actual, ni d'empreses de serveis que –legítimament– procuren el millor negoci per a elles mateixes.

L'objectiu principal d'aquesta edició és mostrar iniciatives emprenedores d'èxit en l'àmbit de la informació i la documentació i desvetllar possibles vocacions emprenedores entre l'alumnat i els professionals.

La jornada es composa d'un programa d'allò més interessant. Començarà a les 17 h amb la presentació a càrrec de Cristina Soy, professora associada de la Facultat i responsable des de fa molts anys de gestió de la informació de Criteria Caixa-Corp SA (http://www.ub.edu/biblio/canal-professional/gestio-dinformacio-a-lempresa.html).

Després hi haurà la conferència «Claus de l'èxit de l'emprenedoria universitària: com començar la teva empresa amb bon peu», a càrrec de Francesc Trias, director tècnic de  D'Aleph (http://www.daleph.com/) i professor a l'IDEC (http://www.idec.upf.edu/).

I finalment, una taula rodona, moderada per Xavier Dumont, de Barcelona Activa, i amb la participació de quatre infoemprenedors: Lluís Faus (de vLex: http://vlex.com/), Lluís Font (de Zyncro: http://www.zyncro.com/), Teresa Llibre (de Iuris.doc: http://www.iurisdoc.cat/) i Adela d'Alòs (de Doc6: http://www.doc6.es/).

Una oportunitat molt bona d'escoltar experts i protagonistes, i de trobar-se amb gent com tu, que no descarta fer un pas endavant en el món de l'emprenedoria.

Endavant!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada