dimarts, 17 de setembre del 2013

Formació per buscar feina (només per a alumnes de la UB)

Sé que alguns seguidors d'aquest blog són alumnes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona (UB): a ells va adreçada aquesta entrada especialment.

La UB (com suposo que també fan les altres universitats) dedica una part dels seus esforços a afavorir la inserció laboral dels seus alumnes i exalumnes. Les accions són portades a terme pel SAE (Servei d'Atenció a l'Estudiant), mitjançant El Club de Feina.

El Club de Feina ofereix una sèrie de serveis gratuïts per a tot l'alumnat de la UB: assessoria tècnica en qualsevol aspecte relacionat amb la cerca de feina, documentació especialitzada en aquests temes, i breus xerrades o tallers pràctics. Es troba ubicat al carrer d'Adolf Florensa, 8 (a la part alta de la Diagonal de Barcelona) i funciona els dilluns al matí.

Les xerrades programades tenen lloc els dilluns a les 13 h, a la seva seu. La programació per al primer semestre és aquesta:
  • El vídeocurriculum: una nova eina (7 d’octubre de 2013)
  • Twitter: una eina molt potent per trobar feina (21 d’octubre de 2013)
  • Competències clau: el teu valor afegit. Coneix-les!  (4 de novembre de 2013)
  • Consells per afrontar un procés de selecció virtual (18 de novembre de 2013)
  • La imatge personal en una entrevista de feina (25 de novembre de 2013)
Insisteixo: són activitats gratuïtes per a l'alumnat de la UB. Aquí podreu veure'n més detalls: http://www.ub.edu/sae/orientacio/clubdefeina.htm

Ens hem de formar també per cercar feina...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada