dilluns, 24 de març del 2014

Ben aviat, jornada de portes obertes

El proper dilluns, 7 d'abril de 2014, tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes de la Facultat. Una oportunitat per donar a conèixer els ensenyaments que oferim i la professió (o professions!) a les quals aquests ensenyaments donen pas.
Fotografia: Rikahi

Hi haurà dues sessions: a les 11.30 h i a les 16 h. El degà presentarà els estudis, es visitaran les instal·lacions i s’acabarà amb una activitat pràctica relacionada.

A tots ens interessa que la demanda per estudiar Informació i Documentació sigui com més alta, millor. Pensem que com més interès desperti la Facultat entre els futurs estudiants, més alt serà el nivell mitjà de l’alumnat que el dia de demà accedeixi a la Facultat, i de més qualitat seran els bibliotecaris del futur. Per això, ara és el moment d’implicar-nos i donar a conèixer aquesta Jornada de Portes Obertes.

Per part de la Facultat s’ha publicitat per mitjà de tots els canals possibles: a la pàgina web, al butlletí de Notícies, a la pàgina del Facebook de la Facultat i per Twitter.

Però tots hi podem col·laborar: estudiants actuals i també professionals. Com? Costa ben poc. Només cal donar a conèixer a familiars, coneguts i amics aquesta activitat, per tal que els visitants d’enguany siguin molts més que els de l’any passat.

En aquest URL hi ha el programa d’actes i el formulari per inscriure-s’hi: http://www.ub.edu/futursinousestudiants/jpo-biblioteconomia.html

Recordeu: dilluns 7 d’abril de 2014, Jornada de Portes Obertes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB.

En l’enllaç següent es pot veure la quantitat de persones interessades: http://www.ub.edu/futursinousestudiants/docs/Llistat2014-Biblioteconomia.pdf

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada