dimarts, 11 de juny del 2013

Han arribat les samarretes de l'estiu!

Avui tenim el plaer de parlar d’una bona notícia en l’àmbit de la visibilitat de la professió. El Col·legi ha fet samarretes promocionals!


Les samarretes tenen un disseny clar, sobri i contundent alhora. Són de cotó blanc, de qualitat, i amb un lema directe:

Google té molts resultats
Jo tinc la resposta.

I amb lletres més grosses: 100 % bibliotecari@, més el logotip del Col·legi.



Una molt bona iniciativa que ara ha de rebre el suport de tots els professionals. L’hem de lluir en llocs públics, sense vergonya, amb orgull, per tal que faci la funció per la qual s’ha creat: ser un instrument de divulgació de la nostra professió i els nostres estudis. Al lloc de treball, al gimnàs, al mercat, a la plaça...

Tothom que ens vegi ha d’indentificar clarament el missatge, i nosaltres hem  de mostrar-nos receptius a resoldre qualsevol dute o comentari que se’ns vulgui fer.



Hi ha també en marxa una segona activitat especial de promoció de la professió: el premi al millor treball de recerca de batxillerat que tingui a veure amb la Informació i la Documentació. (Per a més informació: http://www.cobdc.org/premiderecerca/).


En aquest cas, es tracta d'una iniciativa conjunta del Col·legi amb la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB. El termini per fer arribar els treballs va acabar el passat 15 de maig, de manera que ben aviat esperem tenir notícia de la resolució del jurat.

Totes aquestes iniciatives són interessants i esperem que fructíferes, però no oblidem que una altra via important per la qual els estudiants de secundària trien els estudis universitaris és el consell dels seus prescriptors: tutors de l’institut, pares, familiars i altres adults del seu entorn.

Aprofitem qualsevol oportunitat per donar a conèixer la nostra carrera (el grau d’Informació i Documentació). Segur que si portem la samarreta posada en tindrem més ocasions.


8 comentaris :

  1. Eli Ramirez (també amb samarreta :D)11 de juny del 2013, a les 12:24

    jajajajaj que bones les fotos :)

    ResponElimina
  2. A la segona foto hi podria dir: "I want you to study Library and Information Science". x-D

    ResponElimina
  3. M'encanta!! És samarreta tallatge únic o n'hi ha de noi i de noia?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Teresa-Maria,

      De les samarretes hi ha quatre talles i dos tallatges. I es poden comprar per Internet! (9 euros per als col·legiats)

      http://www.cobdc.org/labotiga/index.html

      Fins aviat, una abraçada!

      Elimina
    2. Moltes gràcies per la informació.

      Elimina