dimecres, 22 d’abril del 2015

Pràctiques a l'estranger, durant l'estiu!

Un dels avantatges de formar-se com a bibliotecari a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona (fent el grau d'Informació i Documentació) és la possibilitat de poder portar a terme pràctiques a l'estranger, durant els mesos d'estiu.

Ja n'he parlat en d'altres ocasions en aquest blog. Per poder-les realitzar cal haver superat el 50 % dels crèdits de la carrera. Això s'esdevé, en cas que l'estudiant hagi pogut aprovar totes les assignatures previstes, a partir que acaba segon curs. Però habitualment se'n beneficien els que han fet ja tercer curs i quart curs.

L'oferta de places per al proper estiu és ben atractiva, com es pot veure aquí: http://www.ub.edu/biblio/programes-d-intercanvi-i-mobilitat/practiques-destiu-a-lestranger-2015-oferta-de-places.html
Són 20 llocs diferents, entre els quals demanen un total de 34 places. En un dels llocs es demana explícitament un estudiant del màster de Gestió de Continguts Digitals, i en altres casos s'hi poden presentar tant des del grau com des d'altres màsters de la Facultat.

Heus ací un motiu més per valorar la possibilitat d'escollir aquesta carrera per estudiar a la universitat.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada