dimarts, 15 de novembre del 2011

Concurs per a emprenedors

L’entrada d’avui se centra en un concurs per a emprenedors: el I Concurs d’Emprenedors Craft-EFM.


L’organització corre a càrrec de Craft Accounting i External Financial Management SL, i té com a objectiu motivar els emprenedors que tinguin una idea de negoci i la vulguin portar a terme.

Hi ha molts joves (potser alguns de vosaltres que esteu llegint això ara mateix) que tenen idees innovadores, però que necessiten suport per dur-les a terme. Doncs bé, s’ha d’estar molt atent a concursos com aquest.

En aquest bloc ja vam donar-ne a conèixer un altre, fa unes setmanes: http://bib-doc.blogspot.com/2011/10/un-premi-per-emprenedors-empredego.html

En el cas d'aquesta entrada, però, els participants han d'haver creat ja la seva empresa durant l'any 2011. L’equip guanyador rebrà dos premis valorats en més de 12.000 euros:

· Acompanyament en la recerca de finançament per al projecte durant sis mesos (amb revisió de la documentació necessària i imprescindible) i formació per a la presentació del projecte a inversors.

· Presència a Internet (a triar entre un bloc, una pàgina web o una pàgina especialitzada en xarxes socials).

Així mateix, totes les persones que participin podran assistir al Business Speed Networking Event, que se celebrarà durant l’entrega de premis. L’objectiu és que els emprenedors puguin començar a crear una xarxa de contactes per a la seva empresa.

Teniu de màxim per a presentar-vos-hi fins al 31 de desembre.

Aquí trobareu més informació i les bases de participació: http://www.efinancialm.com/concurs.pdf. També tenen una pàgina a Facebook: http://www.facebook.com/craftac?sk=app_156218351098324.

1 comentari :

  1. Gràcies Amadeu per contribuir en la difussió de aquest concurs!!
    Ben segur que molts emprenedors podran aprofitar aquesta oportunitat.

    Salutacions,

    Gemma Murillo
    economista a craft accounting

    ResponElimina