dimecres, 26 de setembre del 2012

L’emprenedoria s’aprèn, també a la universitat

En una entrada anterior d'aquest bloc vaig fer referència a algunes iniciatives encaminades a despertar l’esperit emprenedor entre la mainada. Però naturalment que a la universitat també es pot continuar amb aquesta tasca.


I no solament en ensenyaments d’economia i empresa. Penso que –entre d’altres àmbits professionals– els bibliotecaris i els futurs bibliotecaris que acaben el grau o algun dels màsters relacionats amb les nostres professions poden plantejar-se de materialitzar en forma de negoci una idea que respongui a una necessitat relacionada amb l'accés a la informació, la gestió de la documentació o la presa de decisions.

Aquesta és la finalitat de la I Jornada d’Innovació Docent en Emprenedoria Universitària, que té un subtítol ben precís: «L’orientació dels treballs de final de grau i final de màster a la creació d’empreses».

Tindrà lloc el proper dilluns 8 d’octubre de 2012 a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (UB), en horari complet: de 9.15 a 18 h. Hi parlaran, entre d’altres, Esther Hormiga (coordinadora del màster de Creació i Gestió d’Empreses Innovadores i de Base Tecnològica, de la UB), Jaume Valls (director de la Càtedra d’Emprenedoria de la UB) i Xavier Triadó (professor al grau d’Informació i Documentació i membre del Departament d’Economia i Organització d’Empreses).


Després del dinar tindrà lloc una taula rodona amb un títol suggerent: «L’assessorament a estudiants amb vocació emprenedora: la visió d’estudiants, inversors i assessors».

La inscripció a la jornada acaba el proper 28 de setembre. És una activitat oberta tant a professors com a estudiants, i és d’assistència gratuïta. Les places són limitades. Us animeu?

Per a més informació, vegeu el cartell de la Jornada: http://www.ub.edu/catempren/images/Pdfs/jornada_catala.pdf


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada