Demà divendres, 7 de setembre de 2012, comença la 30a Setmana del Llibre en Català a la plaça de la Catedral de Barcelona: http://www.lasetmana.cat/.
És una oportunitat de veure molts llibres i revistes, i de poder-se trobar amb llibreters i editors, amb qui potser proposar projectes de feina... Les relacions entre els bibliotecaris i els llibreters i editors no és res descabellat en absolut. La mateixa cap del Servei de Biblioteques (Carme Fenoll) ho suggereix en una magnífica entrevista que li fa Bernat Puigtobella a la publicació digital Núvol: el digital de la cultura ahir, 5 de setembre: http://www.nuvol.com/noticies/carme-fenoll-la-biblioteca-ha-de-ser-un-punt-de-trobada/. Us la recomano de debò!
A la Setmana del Llibre en Català, a més de les parades amb publicacions per fullejar i comprar, hi ha tot un seguit d’activitats programades, d’assistència lliure i gratuïta: lectures en veu alta, presentacions de llibres, tallers, conferències, visites...
M’ha sobtat el títol d’un llibre que serà presentat el dissabte a les 19.30 h: La mort, a l’ombra del bibliotecari, amb la presència de l’autor: Màrius Moneo Vilalta
Però un altre acte recomanable –també d’assistència lliure– és la presentació oficial de l’Escola de Llibreria, de la qual hem parlat ja en aquest bloc en altres ocasions. Tindrà lloc dimecres 12 de setembre, a les 18 h, a la sala d’actes del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, davant de la Catedral (plaça Nova).
Hi parlarà el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i també el degà de la Facultat i el president del Gremi de Llibreters. A més, Martí Domínguez hi donarà la conferència «Elogi de la Il·lustració».
Ens hi veurem?
dijous, 6 de setembre del 2012
Setmana del Llibre en català
Etiquetes de comentaris:
Carme Fenoll
,
Escola de Llibreria
,
Setmana del Llibre en Català
Subscriure's a:
Comentaris del missatge
(
Atom
)
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada