dimecres, 5 de setembre del 2012

Proper esdeveniment sobre xarxes socials

Des d'aquest bloc sempre recomanem als bibliotecaris que facin un volt per les fires comercials i altres certàmens relacionats amb el nostre sector. No només per les jornades i congressos directament relacionats amb les matèries tradicionals del món del bibliotecari, sinó també pels que tenen a veure amb les noves tecnologies en general.



Aquí ens hem fet ressò del Mobile World Congress i del BizBarcelona. Avui toca parlar d'un altre d'aquests esdevenimentsrelacionat amb la societat de la informació, que afecten el conjunt de les professions, però potser amb més incidència a nosaltres, els bibliotecaris.

Coincidint amb el final deles festes de la Mercè, del 25 al 29 de setembre de 2012, tindrà lloc a la capital de Catalunya la Social Media Week, un esdeveniment d'àmbit internacional de força transcendència, dedicat a les xarxes socialsi a tots els fenòmens que comporten –especialment de caire econòmic– com el màrqueting social.

Està organitzat per Buzz Marketing Networks, i se'n faran edicions simultànies a 13 ciutats importants d'arreu del món com ara Berlín, Chicago, Los Angeles, etc.El lema d'enguany és «Empowering change through collaboration», i els temes específics –un cada dia– són:

25 de setembre: Els emprenedors
26 de setembre: El màrqueting i les xarxes socials
27 de setembre: Societat, informació i tendències
28 de setembre: L'entreteniment iels «social media»
29 de setembre: Formació

Els llocs de celebració d'aquestes jornades seran la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramón Llull, la Fàbrica Moritz Barcelona i l'Hotel Pulitzer.

El programa es troba aquí:
http://socialmediaweek.org/barcelona/2012/07/18/programa-smwbarcelon/

Hi veureu una trentena de xerrades, algunes de les quals segur que són del nostre interès.

L'assistència és gratuïta; però cal inscripció prèvia. Les places són limitades. Des de la pàgina web següent trobareu les instruccions per apuntar-vos a les sessions que siguin del vostre interès:
http://socialmediaweek.org/barcelona/2012/08/30/como-inscribirse-en-smwb/

Els mitjans de comunicació se n'han fet ressò. Per exemple, El periódico:
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/tecnologia/barcelona-acollira-esdeveniment-mes-important-xarxes-socials-setembre-2140801?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=portada

Aprofitem les oportunitats!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada