dimecres, 27 de juny del 2012

La Facultat, més visible

Des de fa pocs dies (21 de juny de 2012) s’ha instal·lat a la façana posterior de l'edifici de la Facultat una pancarta amb el logotip de la UB i el nom sencer del nostre centre: «Facultat de Biblioteconomia i Documentació», i sense cap errata!

Imatge presa del butlletí Notícies de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació

El rètol és ben visible per tothom que surt de l’estació de Sants (per la plaça dels Països Catalans). És un petit gra de sorra en favor de la nostra visibilitat a la societat.

Igual com la pancarta que ja fa uns anys penja tot al llarg de la façana principal, al carrer de Melcior de Palau.


Imatge obtinguda del web de la UB

Tot ajuda a donar a conèixer la nostra presència! Vindrà un dia que la conversa següent, entre un taxista i una antiga professora nostra no es tornarà a produir:

«Acabo de tornar de Mèxic i ja ha començat el dia malament: en pujar al taxi he dit al conductor: "Vaig a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació, carrer Melcior de Palau, 140". El taxista m'ha dit: "Senyora, allà no hi ha cap faculat". (Visca la visiblitat de la nostra Facultat :D)»

http://www.patatabrava.com/miticas/facultat_de_biblioteconomia_i_documentacio-m29712.htm

La professora en qüestió –avui directora del CRAI de la UB– era Adelaida Ferrer. El nom del taxista no el sabem; però tanmateix és un digne representant d'aquest col·lectiu. El fragment reproduït prové d'un lloc web inic –però simpàtic– titulat Patata brava, que conté una secció anomenada «Frases mítiques» on els usuaris registrats poden reproduir-hi suposades gracietes dites pels professors a classe...

Doncs això: esperem que a partir d'ara, els taxistes que esperen els clients a l'Estació de Sants es preguntin... «Facultat de Biblioquè???»

1 comentari :

  1. ajajaj! aquesta frase la vaig afegir jo! ja han passat bastants anys... esperem que el col·lectiu taxista d'avui en dia estigui més informat :)

    ResponElimina