dimarts, 17 de juliol del 2012

Consells (bàsics) per posar-se a buscar feina

Som a l'època de l'estiu: una fornada de joves bibliotecaris acaba de ser titulada i intenta incorporar-se plenament al mercat laboral. Tot i que la majoria de graduats de la Facultat ja disposa d'alguna experiència laboral –més o menys formal– adquirida mentre és estudiant.

D'altra banda, potser alguns bibliotecaris que ja fa uns anys que van acabar es troben en la conjuntura d'haver de buscar feina perquè no els renoven el seu contracte... Els mesos d'estiu poden ser un bon moment per posar en ordre tots els documents i recursos per situar-nos bé davant de la feixuga tasca de buscar feina.


L'entradeta d'avui no té unes grans pretensions. Si us trobeu en la circumstància d¡haver de cercar feina, us convido que llegiu un breu document amb uns consells bàsics per tal d'estar en bona disposició per tenir èxit. «Claves para encontrar empleo» ha estat elaborat i publicat per l'empresa de col·locació Randstad:

http://www.randstad.es/content/aboutrandstad/noticias-eventos/noticias/candidate/2012/claves-encontrar-empleo.xml

Probablement ja complim amb els 10 consells que es donen en aquest document; però m'ha semblat que no està de més assegurar-ho. De vegades ens oblidem d'allò més evident.

Ànims!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada