dimarts, 24 de gener del 2012

Jornades sobre reutilització d'informació d'origen públic

Fotografia: Hamed Saber


En aquest bloc hem tocat en altres ocasions la reutilització de dades generades per l'Administració com a possibilitat de negoci per a un bibliotecari emprenedor:
http://bib-doc.blogspot.com/search/label/reutilitzaci%C3%B3

Avui, una notícia breu en aquesta mateixa línia. Els propers 15 i 16 de febrer tindran lloc a Madrid les II Jornadas sobre la Reutilización de la Información del Sector Público, organitzades conjuntament per les universitats Complutense i Carlos III.

Aquí podreu veure el programa: http://multidoc.rediris.es/ppo/

Entre altres intervencions, s'hi presentarà el marc legal (europeu i espanyol); Luis Collado –representant de Google– parlarà de la reutilització dels mapes i directoris; es presentarà el model francès de reutilització de la informació, i diverses comunicacions sobre l'accés lliure a la informació generada per l'Administració.

Una oportunitat de trobar-se amb gent experta: poder escoltar la seva experiència i compartir amb altres persones interessades en el tema idees per a possibles projectes futurs.

La inscripció sembla que és gratuïta.

ACTUALITZACIÓ (17 D'ABRIL DE 2012): Un resum molt complet d'aquestes jornades es pot trobar a: http://www.ucm.es/BUCM/blogs/boletinbibliotecario/5416.php




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada