dimecres, 7 de març del 2012

Al maig, un congrés internacional a Barcelona

Es tracta de la METLIB Conference, que tindrà lloc del 20 al 25 de maig, a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona (amb visites a diverses biblioteques).

METLIB és l'abreviatura de la Secció de Biblioteques Metropolitanes de l'IFLA (Metropolitan Libraries), que agrupa les biblioteques de ciutats més grans de 400.000 habitants. Cada any celebren el congrés en una de les ciutats que en formen part. Aquí, la seva pàgina web: http://www.ifla.org/en/metropolitan-libraries


El lema del congrés d'enguany és: «The neverending story: adapting public libraries in a ever-changing society».

La inscripció, no pas barata. La quota normal (per a tots els dies) és de 400 € per als membres de l’IFLA. Però hi ha la possibilitat d'inscriure-s'hi només per a una sessió matinal, per 60 €.

Dimarts 22 al matí (de 9 a 10 h) es tocarà un tema d'interès per a aquest bloc. «A l’entorn dels perfils professionals». Hi intervindran Louise Guillemette-Labory (de les biblioteques de Montreal, al Quebec) i Hans van Velzen, de la Biblioteca Públiques d'Amsterdam. Moderarà el debat Michael Crose, de la biblioteca de Tumwater, Washington (EUA).

Des d'aquí accedireu al programa i a la resta d'informació: http://metlib2012.wordpress.com/

Com sempre, l'assistència a jornades i congressos no és només interessant pel contingut de les xerrades i presentacions, sinó també pels contactes personals que s'hi poden fer.

Fins a la pròxima!



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada