dimecres, 14 de setembre del 2011

Butlletí número 100 de l'Associació d'Arxivers!

El darrer número aparegut del Butlletí de l'Associació d'Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya és el número 100. I això mereix una felicitació!

El número 1 del Butlletí aparegué al 1r trimestre de 1989, i aquest d'ara, el número 100, porta com a data els mesos d'abril-juny de 2011. El podeu veure sencer a partir d'aquest enllaç:
http://www.arxivers.com/index.php/publicacions/butlleti-de-lassociacio/butlleti-de-laac/doc_download/398-butlleti-100.html.

L'editorial d'aquest número fa un repàs dels butlletins anteriors més significatius (perquè es feien ressò de notícies importants de cada moment) i de l'evolució dels continguts de la publicació.

El Butlletí, responent al seu nom, informa en vuit pàgines de les activitats i publicacions de l'Associació, de les notícies principals del sector, dels acords de la Junta Directiva, d'altes i baixes de socis, etc.

Per llegir els números anteriors del Butlletí hem d'anar aquí: http://www.arxivers.com/index.php/publicacions/butlleti-de-lassociacio/butlleti-de-laac.html.

La pàgina d'inici del web de l'Associació és aquesta: http://www.arxivers.com/.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada