dijous, 29 de setembre del 2011

La innovació, element bàsic per al futur

La Fundació Bosch i Gimpera (FBG) organitza el proper dimarts, 18 d'octubre de 2011 la jornada «Fem xarxa!», amb la qual vol donar a conèixer el paper que juguen el Centre d'Innovació i Tecnologies Avançades de la UB (CITA-UB) i tres xarxes de referència tecnològiques de la Generalitat de Catalunya: la Xarxa de Referència en Tecnologia dels Aliments de la Generalitat de Catalunya (XaRTA), la Xarxa de Referència en Biotecnologia de la Generalitat de Catalunya (XRB) i la Xarxa de Referència en Química Teòrica i Computacional (XRQTC).


La jornada té com a objectiu prioritari millorar la competitivitat empresarial, promoure els projectes en xarxa i cobrir les demandes de les administracions públiques en tecnologies innovadores. Es desenvoluparà durant tot el matí: de 9 a 14 h. És d'assistència gratuïta, però cal fer una reserva de plaça perquè el local té les seves limitacions.

Si mireu el programa de la jornada veureu que l'Alfons Cornella, director d’Infonomia, hi farà una conferència inicial, que segur que resulta atractiva: «Tendències de futur en innovació: “El futur és co-”». Aquí podeu veure una presentació sobre Alfons Cornella, per si no el coneixíeu: http://infonomia.com/comunidad/infonomista/13

A més, es faran les presentacions de les xarxes sobre tecnologia de la Generalitat esmentades abans. Si et veus a tu mateix treballant un dia en l'àmbit de la documentació científica, aquesta jornada és una oportunitat de fer «networking»: de fer relacions, de donar-te a conèixer. Recorda que una via molt freqüent de trobar feina són els contactes personals. Si hi vas amb aquest objectiu, no t'oblidis de portar-hi targetes teves... i de repartir-les!

Estaria bé pensar que en cadascuna d'aquestes xarxes hi hauria de treballar, com a mínim, un bibliotecari! La Mònica Montero és una titulada de la Facultat que treballa a Biocat: una fundació que promou i coordina la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques innovadores a Catalunya. La pots veure en vídeo aquí: http://www.ub.edu/biblio/canal-professional/gestora-dinformacio-en-biomedicina.html

Si et sents identificat amb el seu perfil, aprofita aquesta oportunitat!

Enllaços relacionats:

Programa de la Jornada: http://www.fbg.ub.edu/femxarxa/catala/Programa.pdf
Fundació Bosch i Gimpera: http://www.fbg.ub.edu
Infonomia: http://www.infonomia.com
Biocat: http://www.biocat.cat

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada